G18 landslaget er på vei til Sverige for en turnering, og i den forbindelse la de første dag av samlingen til Sandermoen. Vårt talentfulle landslag biter godt ifra seg internasjonalt, og ønsker selvsagt gode treningsforhold for sine gutter. De fikk en god økt på en av Norges beste (?) gressbaner, før de samlet seg til en god lunsj i det nye klubbhuset vårt. Kokk for dagen var ingen ringere enn A-lagstrener, Hans Erik Branes. Mulig han håpet på å fiske til seg et par overganger med god mat, men dette er kun rykter 😉

Gutta trivdes godt på Sandermoen, og tilbakemeldingen på banen var: «Internasjonal klasse». Og det er takket være Anders og Trond Nygaard – så ros til dem. Vi ønsker gutta lykke til i Sverige – alt for Norge :-)

file10 file9 file8 file7 file6 file5 file4 file2 file1 file

Legg igjen en kommentar