Hei alle Sander-supportere!

Nå har forhåpentligvis julefreden senket seg hos de aller fleste, og jeg håper alle får en fin høytid sammen med de man kan og ønsker å feire julehøytiden sammen med.

Gode forberedelser

Sander A-lag har allerede startet opp forberedelser til sesongen 2018, med 3 treninger pr uke à 2 timer nå i desember. Foran kommende sesong har vi vært tidlig ute og vi har alle gjort en god jobb for å være best mulig rustet til sesongen. Det er mange endringer fra i fjor. Vi gleder oss over alle spillere som har signert kontrakter videre for 2018. Dette har vært den viktige stammen i laget i flere sesonger nå. I tillegg har det kommet opp flere spennende unggutter fra egen jr-stall. Noen av disse spillerne er i 2018 for gamle til å spille jr-fotball. I tillegg har vi flyttet opp en jr-spiller som trener fast med a-laget. I egen jr-stall har vi flere spennende spillere sett med Sander-øyne. Vi ønsker å gi disse guttene muligheter til å trene med A-laget i en hospiteringsordning. Flere av disse gutta har allerede debutert for A-laget i seriespill, og kanskje det er rom for å la flere få teste seg i 2018?

Nye spillere

Det er også kommet inn flere nye spillere, og gamle kjente har gjort «comeback» i Sandertrøya. Dette er spillere som tidligere har spilt på et høyere nivå enn det vi er på pr i dag. Bidragene til troppen her er store, og vi kan vel si det slik at troppen er veldig spennende! Alle dere nye er hjertelig velkomne, og vi er glade for at dere er med oss i 2018!

Vi har 24 spillere i stallen pr 24.12.2017! Vi håper at konkurransen om plassene fortsetter å være like stor som den har vist seg så langt?

Støtteapparatet

Vi har kontinuitetsbærer rundt a-laget i Frank Skulstad. Han gjør fortsatt en fantastisk jobb rundt oss, og er uvurderlig i så måte! Han har i tillegg fått med seg Geir Arne Fjeld, slik at de er 2 stk som er med oss i de viktige funksjonene rundt laget i trening og kamper. Alle som har spilt fotball vet hvor viktige disse rollene er!

Morten Østhagen er en av to trenere rundt jr-laget i 2018. Morten er tidligere elev ved Wang Toppidrett, fotball. Som spiller har han lang erfaring gjennom spill for Sander, Nes FK i den gang 3 div, Disenå i 3 og 4 div. Morten har mange års erfaring som trener, og har i de siste årene vært en viktig del av trenerteamet rundt G16 og jr-laget.

Trond Hauge er en av to trenere rundt jr-laget i 2018. Trond har vært trener i klubben i flere år. Han kommer opprinnelig fra Jæren, og har lang fartstid i fotballen «der borte». Trond var aktiv spiller for Varhaug i 3. divisjon, og har tilegnet seg mye av sin kunnskap fra den perioden. Trond står for en angrepsvillig og underholdende fotball, og har trua på dette gjennom det å være utviklingsorientert på individ-nivå.

Vegard Tørmoen har ansvaret for keepergruppa vår. Keepergruppa består av 4 keepere, og Vegard ønsker selv å bidra på hver trening sammen med keeperne. Dette gjør jo at vi pr i dag har et enorm bra opplegg rundt våre keepere! Dette er et område som mange klubber sliter med å få et bra opplegg rundt, men foran 2018-sesongen er vi ekstremt godt rustet på keepersiden!

Rune Hansen er en «gammel» kjenning for Sanderfotballen. Han kommer opp til trenergruppa i A-laget via egen jr-stall. Rune har mange års erfaring som trener i yngres avdeling, og han har opparbeidet seg et fortjent rykte som en dyktig trener i klubben. Han var sterkt ønsket av spillergruppa inn mot 2018-sesongen.

Takk for bidragene

Som en «ekte Sander-gutt» føler jeg det også er riktig å takke sterke bidragsytere som ikke er i klubben i 2018. Spillere som har valgt å ikke spille for klubben pga blant annet endring av bosted, en som ønsker andre utfordringer, samt at «pensjonsalder» har inntatt en av dem. Dere har alle gjort en kjempejobb for klubben, og dere er alltid hjertelig velkomne igjen!

Til slutt, må vi også takke Knut og Arnfinn for jobben de har gjort i flere sesonger! Det er med ydmykhet vi nå tar over treneransvaret for Sander A-lag.

Følg med på her på hjemmesiden fremover, det vil komme oppdateringer underveis! Det vil komme en presentasjon av jr-laget etter hvert?

Riktig god jul og et godt nytt fotball-år!!

Hans Erik Branes

Hovedtrener

Legg igjen en kommentar