Av: Trond Simen Mundal Nesset

Sander – MBK Domkirkeodden 4-2 (2-1)

Sander (4-4-2): Magnus Sæther – Didrik Nylend, Ole Saugnes, Marius Ellingsen, Morten Saugnes – Tommy Nordheim, Vegard Amundsen (c), Lars Erik Fremming, Fredrik Olsson – Trond Simen Mundal Nesset, Joakim Fjeld

Benyttede innbyttere: Jonas Skulstad, Ingar Sårheim, Jonas Modahl

Mål Sander: Joakim (2), Tommy, Trond Simen

Gult kort Sander: Ole, Magnus, Olsson

Sander spilte lørdag sin siste seriekamp for året, hjemme mot Domkirkeodden. Sander tok raskt kommandoen i oppgjøret, og Tommy presset en MBK-spiller til å spille ballen rett til Joakim, som enkelt rundet keeper og satte ballen i det åpne målet før 2 minutter var spilt. MBK fikk så dessverre et gratismål av Sander-forsvaret, da en lang ball ikke ble klarert og kunne plukkes opp av spissen som satte ballen i korthjørnet. Halvveis i omgangen var så Joakim på plass igjen, denne gangen på første stolpe på en flott corner fra Olsson, og en ustoppelig heading via nærmeste stolpe og inn. Joakims sjette mål for sesongen – han har spilt fire kamper…

2-1 sto seg til pause, men tross ledelse var Sander langt fra fornøyd med eget spill. Tommy roet nervene et kvarter ut i andre omgang, da Fremming fant ham på 16 meter. Tommy tok med seg ballen med et flott førstetouch, og brukte utsiden av høyrefoten til å legge ballen i lengste hjørne til 3-1. Det burde avgjort kampen, men nytt rot i bakre rekker sørget for at Magnus måtte ut og forsøke å vinne ballen i beina fra en MBK-spiller. Det endte med straffespark imot, redusering og ny spenning. Få minutter før slutt fikk så Sander endelig satt spikeren i kista, da en ny corner fra Olsson ble satt i mål, denne gang av Trond Simen.

Dermed avsluttet Sander sesongen med en seier, og ender på 7. plass i årets 4. divisjon. Vi takker for i år, og ønsker velkommen tilbake til Sandermoen i 2018!

Legg igjen en kommentar