Av: Trond Simen Mundal Nesset

Trysil – Sander 3-3 (1-2)

Sander (4-4-2): Magnus Hansen – Didrik Nylend, Ole Saugnes, Marius Ellingsen, Morten Saugnes (c) – Jon Olav Amundsen, Tommy Nordheim, Lars Erik Fremming, Fredrik Olsson – Trond Simen Mundal Nesset, Joakim Fjeld

Benyttede innbyttere: Jonas Gulli, Jonas Modahl, Henrik Ilbråten, Morgan Hansen

Mål Sander: Joakim, Olsson, Trond Simen

Gult kort Sander: Didrik

Sander tok lørdag turen til tabellnabo Trysil for årets siste bortekamp. Etter fire strake tap mot topp fire på tabellen var det på tide med poeng igjen, men pga jobb, skader og ferier var det et for dagen nykomponert lag som stilte til start – også formasjonen var ny. To av endringene sørget for at Sander gikk opp til 2-0 med hvert sitt mål i løpet av fem minutter etter en drøy halvtime av første omgang. Først plukket Joakim, tilbake etter skaden han pådro seg i andre seriekamp, opp en løs ball utenfor 16, og plasserte ballen flott nede i hjørnet. Deretter utnyttet Olsson, som spilte kant i stedet for back, sin høyere posisjon i banen til å komme først på en retur og regelrett dundre ballen opp i nettaket.

Dermed så ting lyst ut for Sander, men et kjedelig og unødvendig baklengsmål like før pause gjorde at Trysil fikk ny energi. De kom ut i hundre etter hvilen, burde scoret allerede etter minuttet, men det gikk ikke lang tid før en corner ble satt i mål fra kort hold, og utligningen var et faktum. Snuoperasjonen var komplett med et snaut kvarter igjen av kampen, da en ny dødball ble slått inn og satt i mål fra kort hold.

Sander satset alt fremover, og etter å ha produsert lite i andre omgang, rant det plutselig over av store sjanser. Joakim blåste en ball over fra god posisjon, Marius fikk et skudd blokkert etter dødball, men ballen ville ikke inn før to minutter på overtid. Debutant Henrik prøvde seg nedover høyresiden, og da han ble stoppet vant Joakim igjen ballen høyt oppe i banen. Han avanserte noen meter og sendte et fantastisk innlegg til bakre stolpe, der undertegnede fikk headet ballen i nettet. 3-3!

Det resultatet gjør at Sander enten blir nummer 7 eller 8 på tabellen. Trysil ligger foran på bedre målforskjell før siste serierunde, men skal spille bortekamp mot serieleder Ottestad, som sannsynligvis trenger 3 poeng i den kampen for å sikre opprykket. Sander tar på sin side imot MBK Domkirkeodden på Sandermoen til årets siste kamp førstkommende lørdag. Avspark er allerede 13:00 – møt opp!

Windows product
Key

Micosoft Office product Key
Windows Server product Key
Antivirus product Key
Windows 7 key
Antivirus Key
Windows Server key
Microsoft Office product Key
Windows OS product Key
Windows 7 product key
Windows 8 product key
Windows 10 product key
Office 2016 Key
Office 2010 Key
Office 2013 Key
Windows 7 Professional key
Windows 7 Home Premium product key
Windows 7 Ultimate key
Windows 10 Education key
Windows 10 Enterprise product key
Windows 10 Home key
Microsoft Outlook 2016 key
Office Home Business 2016 key
Microsoft Office Standard 2013 key
Office Home Business 2013 key
Microsoft Visio Premium 2010 key
Microsoft Visio Professional 2010 key
Microsoft Visio Standard 2010 key
Windows Storage Server 2016 Standard Key
Windows Storage Server 2016 Workgroup Key
Windows Server 2016 Standard Key
Windows Server 2016 Datacenter Key
Norton Internet Security 2013 Key
Norton 360 Key
Norton AntiVirus 2013 product Key
Norton 360 Version 7.0 product Key
Windows 7 Home Basic Upgrade
Windows 7 Home Premium Upgrade
Windows 7 Home Basic to Professional
Windows 7 Home Basic to Ultimate
Windows 7 Home Premium to Professional
Windows 7 Home Premium to Ultimate
Windows 7 Professional to Ultimate
Windows 7 Home Basic product Key
Windows 7 Enterprise product Key
Office Visio Professional 2007 product Key
Office Visio Standard 2007 product Key
Microsoft Visio Premium 2010 product Key

Legg igjen en kommentar