Av: Trond Simen Mundal Nesset

Sander – Ottestad 1-3 (0-0)

Sander (4-3-3): Magnus Sæther – Martin Tovseth, Runar Nordheim, Vegard Amundsen (c), Fredrik Olsson – Tommy Nordheim, Ole Saugnes, Lars Erik Fremming – John Andreas Kongsrud Halvorsen, Trond Simen Mundal Nesset, Morten Saugnes

Benyttede innbyttere: Jon Olav Amundsen, Didrik Nylend, Morgan Hansen

Mål Sander: Trond Simen

Gult kort Sander: Runar, Fremming, Ole

Sander tok onsdag kveld imot serieleder Ottestad, som med seier ville ta et langt steg mot opprykk. Forskjellen i tabellposisjon til tross, det ble en jevn affære, og til pause var det ingen av lagene som hadde klart å sette ballen bak motstanderens keeper. Det endret seg i den andre omgangen, da det var scoret tre mål i løpet av det første kvarteret. Ottestad tok ledelsen på straffespark, mens Sander utlignet etter et frispark i den andre enden. Ottestad gikk så tilbake i ledelsen etter en situasjon som minnet mistenkelig om offside, før de punkterte kampen til 1-3 20 minutter før slutt. Sander hadde sine sjanser, men som mot HamKam 2 sist måtte man til slutt innse at en jevn kamp gikk i motstanderens favør.

Neste kamp er lokaloppgjøret over alle lokaloppgjør, da Sander tar turen til Gjemselund for bortekamp mot KIL 2 mandag kveld. Avspark 20:00, møt opp!

Legg igjen en kommentar