Av: Trond Simen Mundal Nesset

Sander – HamKam 2 0-1 (0-0)

Sander (4-3-3): Magnus Sæther – Runar Nordheim, Jonas Skulstad, Ingar Sårheim, Fredrik Olsson – Tommy Nordheim, Ole Saugnes, Lars Erik Fremming – John Andreas Kongsrud Halvorsen, Trond Simen Mundal Nesset, Morten Saugnes (c)

Benyttede innbyttere: Didrik Nylend, Jon Olav Amundsen, Martin Tovseth

Mål Sander: Ingen

Gult kort Sander: Ingen

Sander tok mandag kveld imot rekruttlaget til HamKam, som var helt avhengige av seier for å henge med i kampen om opprykk. Det ble en kamp med fokus på det defensive for Sander, som løste den delen av spillet forbilledlig. Dessverre glapp det halvveis ut i den andre omgangen, da HamKam fikk kranglet en retur via en Sander-spiller og over streken. Sandergutta viste stor moral og spilte seg til tre store målsjanser i løpet av kampens siste kvarter, men en meget god HamKam-keeper hindret utligning, og dermed endte det 0-1.

Sander er nå inne i en meget tøff periode, og skal i de to neste kampene møte de andre to av topp tre på tabellen. Først ut er ubeseirede tabelltopp Ottestad, som kommer til Sandermoen onsdag 20. september. Avspark 19:30, møt opp!

Legg igjen en kommentar