Av: Trond Simen Mundal Nesset

Fart – Sander 1-3 (0-1)

Sander (4-3-3): Magnus Sæther – Runar Nordheim, Jonas Skulstad, Marius Ellingsen, Fredrik Olsson – Tommy Nordheim, Vegard Amundsen (c), Lars Erik Fremming – John Andreas Kongsrud Halvorsen, Ingar Sårheim, Morten Saugnes

Benyttede innbyttere: Ole Saugnes, Didrik Nylend, Jon Olav Amundsen, Martin Tovseth, Sigurd Fonstad

Mål Sander: Morten (2), Johnna

Gult kort Sander: Jon Olav

Sander spilte torsdag kveld nok en bortekamp i Hamar-regionen, årets sjette og siste. Denne gang var det Fart som var vertskap, et lag Sander slo 6-0 på Sandermoen i mai, og som ligger sist på tabellen, poenget bak Sanders forrige motstander Eidskog. To mål av Morten og ett av Johnna sørget til slutt for borteseier, men den satt langt inne, og kampen levde nesten hele veien inn.

Neste kamp er på selveste valgdagen, mandag 11. september, når HamKam 2 kommer på besøk til Sandermoen. Avspark er 19:00.

 

Legg igjen en kommentar