Av: Trond Simen Mundal Nesset

Sander – Eidskog 2-0 (0-0)

Sander (4-3-3): Magnus Sæther – Runar Nordheim, Marius Ellingsen, Jonas Skulstad, Fredrik Olsson – Tommy Nordheim, Vegard Amundsen (c), Didrik Nylend – John Andreas Kongsrud Halvorsen, Trond Simen Mundal Nesset, Morten Saugnes

Benyttede innbyttere: Ole Saugnes, Jon Olav Amundsen, Martin Tovseth, Sigurd Fonstad

Mål Sander: Trond Simen, Morten

Gult kort Sander: Morten

Tradisjonen tro ble det spilt hjemmekamp på Sanderdagen, og i år var det lokaloppgjør mot Eidskog som sto på menyen i solskinnet. Det omvendte oppgjøret i vår endte 5-0 til Sander, som dermed var klare favoritter. Tross sjansesløsing ble det da også til slutt en komfortabel seier, og 2-0 var ikke et mål for lite.

Les kampreferat fra lokalfotballbloggen på kil.no her.

Neste kamp er allerede førstkommende torsdag, borte mot Fart, med avspark 20:00.

Legg igjen en kommentar