Av: Trond Simen Nesset

Sander – Toten 0-1 (0-1)

Sander (4-3-3): Magnus Sæther – Runar Nordheim, Marius Ellingsen, Martin Taugbøl, Fredrik Olsson – Tommy Nordheim, Vegard Amundsen (c), Lars Erik Fremming – Anders Fonstad, John Andreas Kongsrud Halvorsen, Morten Saugnes

Benyttede innbyttere: Trond Simen Nesset, Ole Saugnes, Martin Tovseth

Mål Sander: Ingen

Gult kort Sander: Vegard

Sander spilte onsdag kveld første kvalifiserende runde i NM. Motstander var Toten hjemme på Sandermoen kunstgress, og det er gjestene som får muligheten til å kjempe videre om en plass på Ullevål i høst, etter en knepen 1-0-seier.

Målet kom midtveis i den første omgangen, da et innlegg fra Totens venstreside førte til en avslutning fra kort hold, som ble blokkert i en kombinert aksjon fra forsvar og Magnus. Returen havnet dessverre rett i beina på en Toten-spiller, som enkelt kunne sette inn det som skulle vise seg å bli vinnermålet.

Sander fortsatte dessverre litt i samme sporet som i fjor, der manglende evne til å skape klare målsjanser igjen ble lagets bane. For selv om banespillet i større og større grad tilhørte Sander jo lenger ut i kampen vi kom, var det Toten som hadde den aller største muligheten utenom målet, men en kjemperedning fra Magnus 5 minutter før hvilen ga fortsatt håp.

Hjemmelaget fikk sine muligheter, og kunne med det sørget for ekstraomganger, men det ville seg ikke på siste tredjedel. Dermed gratulerer vi Toten med avansement til andre kvalikrunde, mens Sander retter blikket mot serieåpning mot Moelven hjemme på Sandermoen torsdag 20. april.

Legg igjen en kommentar