Sander/Skarnes-Lillehammer 1-2 (0-0) – 04.10.2015

Det var ingen tvil om hvem som hadde mest lyst til å vinne kampen da vi tok imot Lillehammer i årets siste kamp. Lillehammer var klart best hele veien, kanskje med unntak av det siste kvarteret av første omgang. Da var vi på høyde med dem.

Første omgang kan oppsummeres sånn: Lillehammer – tre skudd i tverrliggeren og ett som ble reddet på streken, pluss noen andre farlige avslutninger. Sander/Skarnes – en gang alene med keeper og en avslutning utenfor fra fem meter. Utrolig at det ikke ble noen mål før pause. Vi slet med å være med på Lillehammers tempo og hadde problemer med å finne egne spillere når vi endelig fikk tak i ballen. Det ble mye en og en i det offensive.

I andre omgang skapte vi svært lite, men Lillehammer fortsatte trykket. De hadde ett skudd i tverrliggeren og ett i stolpen. I tillegg hadde Rita flere meget gode redninger. Hun var uten tvil dagens Sander/Skarnes-spiller. Lillehammer scoret allerede tre minutter ut i andre omgang. Et noe enkelt mål der deres målscorer fikk føre ballen uforstyrret i 20-30 meter og sette ballen forbi Rita. I det 56. spilleminuttet var den samme spilleren frampå igjen og satte 0-2 målet. Vi svarte bare et par minutter senere med en fin scoring. Innlegget fra Annelene traff pannebrasken til Stine som styrte ballen elegant i mål. Vi hadde ikke så mye mer å gi i denne kampen og det kunne helt ærlig ha sett mye verre ut for oss.

Vi kan uansett oppsummere sesongen som absolutt godkjent. En tredjeplass klinger bra med tanke på at vi har en smal tropp. Tommel opp for sesongen 2015!

Lagoppstilling (4-5-1): Rita Røken – Marte Gigernes, Dorte Wang, Nora Larsen, Åshild T. Vatne – Anna Mellem, Stine Engebretsen, Annelene Kristoffersen, Elisabeth Myhrer, Frida Løkken – Isabell Johansen

Benken: Emma Kvello, Andrea Østhagen, Marthe Myhrer

Målene:

0-1: 48 min.

0-2: 56 min.

1-2: Stine (Annelene), 58 min.

Gult kort: Nora

 

Annelene :)

Ett svar til “Tap i den siste kampen.”

  1. Tor Arne sier:

    Tusen takk for gode referater fra kampene – artig å lese! Gratulerer med flott tredjeplass i 2015 – og lykke til med forberedelser til ny sesong :)

Legg igjen en kommentar