Av: Trond Simen Nesset

Sander – Braskereidfoss 1-0 (1-0)

Sander (4-3-3): Magnus Sæther – Marcus Bjørnerud, Espen Flinkop, Jonas Skulstad, Fredrik Olsson – Didrik Nylend, Vegard Amundsen (c), Morten Saugnes – Marius Ellingsen, Robin Radford, Julian Münster

Benyttede innbyttere: Marius Markussen, Markus Nikolaisen

Mål Sander: Robin

Gult kort Sander: Julian, Vegard

Sander åpnet høstsesongen fredag kveld, da Braskereidfoss kom på besøk til Sandermoen på jakt etter revansje fra 0-4-tapet i vårsesongen. Det ble en langt jevnere affære denne gang, men nok en gang var det Sander som kunne juble for tre poeng. Robins scoring etter et kvarters spill viste seg å bli kampens eneste, og Sander forsvarer dermed tabelltoppen.

I første omgang var det liten tvil om hvem som var best på Sandermoen, og kaptein Vegard burde gitt Sander en tidlig ledelse da han gjorde en kjempejobb på midten, vant ballen og satte fart. Et raskt veggspill senere var han mutters alene med keeper, men avslutningen gikk rett på Braskereidfoss’ sisteskanse. På en corner var det så Olsson sin tur til å gå for gull, da corneren hans ble klarert rett tilbake. Skuddet (innlegget?) fikk god retning mot lengste hjørne, men keeper var med på notene og ga til corner.

På den skulle Sander få scoringen sin, takket være gode løp inn i boks og en flott serve fra Olsson. Jonas kom først på ballen og headet knallhardt mot mål, men keeper fikk så vidt reddet. Returen klarte han derimot ikke å gjøre noe med, og Robin kastet seg frem og kriget inn 1-0 fra kort hold. Ut omgangen hadde Sander relativt god kontroll på begivenhetene, og det var lite å si på at lagene tok pause med ledelse til hjemmelaget – kanskje kunne den også vært større, Marius E hadde en god mulighet på volley som keeper reddet flott.

Den andre omgangen ble en helt annen affære, og det fra start. Braskereidfoss fikk tidlig en god sjanse til å utligne, og derfra og inn kjørte de på for utligningen – som aldri kom. Magnus ble aldri satt på de helt store prøvene takket være god defensiv jobbing, og med det står Magnus med to rene bur på sine to starter for Sander i år. Bra fremgang fra kampen han spilte fra start i fjor, da det ble 10 baklengs…

Utover omgangen måtte både Robin og Marius E forlate banen med småskader – vi håper begge er klare til mandag – og ble erstattet av henholdsvis Markus og Marius M. Sistnevnte hadde frem til da gjort en glimrende jobb som ballgutt, en ære som fra kamp til kamp tilfaller yngstemann på benken, men var ikke like heldig da han fikk sin store sjanse til å punktere oppgjøret. Da ballen kom trillende helt over til ham på bakre stolpe maktet han bare å skyte ballen på tvers av målet – der han traff en liggende Didrik, som sekunder før ikke hadde fått stokket beina da han fikk sin enorme sjanse. Dermed ebbet det ut med 1-0.

Sander fikk altså den starten på høstsesongen de hadde lyst på, om enn mindre overbevisende enn man kunne ønske. Allerede mandag er det blanke ark og ny kamp, når Sander tar turen til Kjellmyra. Der må man klare seg uten kaptein Vegard, som pådro seg sesongens tredje gule mot Braskereidfoss. Kjellmyra spilte også kamp fredag, og de beseiret serietoer Fart 2-0. Dermed ligger alt til rette for et nytt tøft oppgjør, avspark 19:30.

Ett svar til “Åpnet høstsesongen med seier”

  1. Tor Arne Volden sier:

    Veldig viktig med seier i første høstkamp. Supert med detaljert (og rask) oppdatering fra kamp for oss som ikke får sett kampene. Overraskende at Kjellmyra slo Fart. Blir spennende på mandag – lykke til!

Legg igjen en kommentar