Ny A-lagstrener er på plass, og Knut Nordnes er mannen som blir ny trener i Sander IL. Knut jobbber til daglig på NTG Kongsvinger, og har tidligere trent Eidskog, Grue og flere lag i KIL Toppfotball. Som spiller har han bla. spilt for Kongsvinger i Tippeligaen.

Vi er veldig fornøyde med å ha fått Knut som ny A-lagstrener, og gleder oss til å samarbeide med han. 2015 blir en spennende sesong for Sander A-lag, og vi gleder oss.

Spillerne vil treffe Knut for første gang på lørdag, og han vil da lede sin første treningsøkt med gutta.

Assistent-trener er ikke på plass ennå, men vi jobber med saken, og håper at vi kommer i mål med dette raskt. I spillerstallen er det fortsatt noen usikkerhetsmomenter, men vi håper også på noen avklaringer der i nær fremtid.

Mer info kommer etterhvert.

Velkommen til Sander, Knut :-)

Knut Nordnes

Legg igjen en kommentar